sâmbătă, 29 august 2009

He will live in our hearts forever

           Nu am fost o mare fana a lu Michael Jackson cat timp a fost in viata. Poate suna ingrozitor pentru marii lui fani, dar adevarul e ca nu cred ca am fost fana li deloc cat timp a fost in viata. Este vina mea in totalitate,stiu asta, dar ideea e ca in 1993-1994 au inceput atacurile la adresa lui, tot cam pe atunci a fost acuzat de atatea lucruri si in ultimii ani a fost ridiculizat in mod crud de catre diferiti aritsti si in diferite emisiuni. Deci, imi pare sincer rau si imi cer scuze fata de fanii lui, dar nu i-am fost fana.
            Insa dupa moartea sa, cand au inceput sa se dea toat melodiile pe toate posturile de televiziune si toate concertele sale, am inceput si eu sa-l cunosc pe Michael Jackson cel din spatele tuturor acuzatiilor si tuturor glumelor. Am inceput sa vad ce fel de om era, cu ce suflet pur si fermecator, cat de multa atentie dadea faptului ca lumea se distruge sub ochii nostri si noi ajutam la asta, cat de mult a incercat sa "Heal the world" si cat s-a straduit sa faca copiii din intreaga lume fericiti cat de mult a fost pedepsit pentru un asemenea act de caritate. Am mai vazut cat de iubit a fost de fani si de toata lumea, cat de faimoase au fost melodiile lui si cat de mult l-au chinuit paparazzi cu intrebari personale ca operatiile facute si copilaria extrem de trista, lucruri care nu erau treaba lor si nici a nimanui altcuiva. Au renuntat sa-l vada pe Michael de pe scena si s-au bagat in viata lui personala incercand sa-l distruga pentru publicitate si bani. Si totusi, fanii i-au fost alaturi. Ii felicit pentru asta.
            Am mai vazut de asemenea si faptul ca a incercat toata viata sa isi traiasca copilaria, am observat ca el intodeauna a ramas un copil in sufletul sau si ca toata lumea a incercat sa ia asta in nume de rau.
            Michael a fost si un tata foarte bun, acest lucru s-a observat si la inmormantarea sa cand fetita lui a plans cu lacrimi care s-au transferat si in ochii nostri.
            Asa ca, astazi cand ar fi implinit 51 de ani, sa fim alaturi de el, pentru ca un inger vede ce se intampla pe pamant.
            Happy Birthday, Michael and R.I.P!!!


Fiti atenti ce era acolo!