miercuri, 23 septembrie 2009

Grey's Anatomy

    Sunt sigura ca nu sunt singura nebuna dupa planeta care are un anumit film sau serial sau trupa sau orice altceva care ii place atat de mult incat isi doreste sa petreaca fiecare secunda alaturi de personajele filmului sau de componentii trupei respective.
    Din pacate traim intr-o lume in care nu ne putem permite sa ne vedem idolii pe orice strada sau in orice trafic, asa ca trebuie sa visam.
    Dar e doar parerea mea sau cand vine vorba de seriale e mai usor? Intra-adevar, nu poti fi alaturi de oamenii de acolo, dar poti fi alaturi de personajele filmului respectiv. Sa traiesti fiecare secunda din framantarile problemelor lor, sa vezi toate relatiile prin care trec, ce fac la locul de munca si sa simti trecandu-ti prin vene intensitatea situatiei cand ii vezi trecand printr-o situatie grea atunci cand isi risca viata, sa simti cum ti se face pielea de gaina cand se intampla ceva nou, sa plangi cand moare cineva alaturi de ei, sa iti doresti sa treaca un examen si sa trebuiasca sa stepti pana saptamana viitoare sa vezi asta? Nu te simti alaturi de personaje atunci cand simti asta?
    Ei bine si daca nu ai simtit asta, va spun sincer ca Grey's Anatomy e un serial foarte bun sa simti toate astea? Nu mai eu si fanii acestui film stim cum e. Si va spun sincer, cunosc baieti care se uita la acest serial si spun ca e magnific. La prima parere ar putea parea o telenovela, dar sincer, nu este.
    Pe scurt: este vorba de un spital, in care lucreaza o multime de doctori, insa actiunea principala se invarte mai mult in jurul stagiarilor: George O'Malley, Meredith Grey, Izzie Stevens, Alex Karev, Cristina Yang. Acesti stagiari aparent fara importanta in istoria filmului, au cea mai mare importanta. In mijlocul tuturor se afla Meredith care are o istorie destul de ciudata. Tatal ei nu prea se stie sigur cine a fost, insa mama ei e o persoana foarte rea care o uraste pentru ceea ce e, pentru faptul ca ea la varsta fiicei ei era mult mai implinita pe plan profesional, de asemenea se mai confrunta si cu teama de o relatie serioasa asa ca se tot desparte si se impaca de doctorul Derek Shepherd numit si McDreamy, e vorba de multe relatii de asemenea, iar baietilor or sa le placa foarte mult de Alex care trece de la o relatie la alta cam in fiecare zi pana isi gaseste nasul, George e un tim cumintel ,timid, care seamana cu Frodo daca esti atent, indragostit de Meredith, apoi casatorit cu Callie( care apare abia prin sezonul 3), apoi are o relatie cu cea mai buna prietena a lui Izzie si tot asa. Cristina e cea mai buna din anul ei, gata gata sa se casatoreasca cu doctorul visurilor ei, doctorul Burke, in cele din urma nu se mai intampla.
    Suna ca o telenovela, dar nu este. Dati-i o sansa, are noevie de multi fani si sper ca prin acest post sa fac si mai multi pentru ca merita.
    Acum sunt pe la sezonul 5 si credeti-ma, glumele, aventurile, greselile, prostiile, loialitatea dintre stagiari or sa va tina cu sufletul la gura.  Ca fapt divers, e pe TVR1(nu stiu daca am voie sa fac publicitate) lunea, de la ora 22:00. O sa va placa. Daca nu, luati id-ul meu si injurati-ma! Glumesc, va rog, nu.
    Succes! X.O.X.O You know I love you ;).