joi, 5 noiembrie 2009

STOP! De la capat!

Ati incercat vreodata sa-i intrebati pe parintii vostri daca regreta ceva din ce-au facut si daca le-ar place sa o ia de la capat? Eu i-am intrebat. Si mi-au spus ca nu regreta nimic din ce-au facut si ca ar mai face-o odata daca ar avea ocazia.
Ei bine, eu de exemplu as lua-o de la capat. Stau cateodata si ma gandesc cate sanse sa fac ceva cu viata mea am avut si cate am ratat. Cam pe toate ca sa fiu sincera. Ma gandesc de cate ori m-am injosit fara sa vreau, cate momente super jenante am in viata si din cauza carora mi se face pielea de gaina cand imi amintesc. Ma gandesc cate sanse la fericire am avut si cate am ratat. Cate puteam sa fac cu timpul meu care s-a scurs cu fiecare secunda si care nu se mai intoarce inapoi. Ce ocazii am avut sa ma apuc sa fac ceea ce-mi place de la o varsta frageda si ca nu m-am folosit de ele. Am vrut sa ma fac actrita. N-am avut tupeu. Am vrut sa ma fac veterinar. Cine Dumnezeu a stat sa invete la biologie? Am vrut sa ma fac detectiv. Eee, pe naiba! Cine rezista sa vada sange? Si mai ales, cine sa faca sport ca sa treaca de probe? Vreau sa dau la psihologie da mi se pare mult de tocit. Vreau sa dau la jurnalism. Si ma chinui cu blogul asta. Si e UNICUL lucru care il fac pentru a-mi atinge scopul. De parca eu sunt fata lu' Piersic sa fiu descoperita.
Voi nu ati avut niciodata senzatia ca ati fi putut face ceva ca sa luati totul de la capat? Nu v-ati dorit niciodata sa puteti repeta viata, sau macar anumite moment din viata? Nu v-ati simti niciodata atat de injositi de un lucru incat sa va doriti sa nu se fi intamplat niciodata? Nu v-ar placea sa puteti sa faceti ceva in privinta anumitor lucruri? Dupa o zi in care am luat niste note proaste imi doresc atat de mult sa mai am ocazia sa mai dau o lucrare odata. Cat n-as vrea sa pot lua anumite masuri ca sa nu se intample ceva cu cineva? Sa mai pot sa imi cer scuze odata cuiva caruia nu i-am cerut? Sa mai pot sa mai vad o persoana pe care nu am mai vazut-o de mult. sa nu pierd ocazia asta?
Eu as vrea sa o iau de la capat....Si sa sper ca a doua oara nu voi mai face aceeasi greaseala. Ca a doua oara voi apuca alt drum...ca va fi ceva diferit. Postul e putin trist. Scuze pentru asta. Eu sunt in toane bune dar asa a iesit.