vineri, 9 septembrie 2011

Made of Honor

Scuzati va rog intarzierea, insa ieri, desi am vazut vreo doua filme, niciunul nu mi s-a parut destul de interesant cat sa-i fac o cronica. Dar astazi am reusit sa gasesc unul destul de bun, de fapt, chiar foarte bun, pe care il mai vazutsem intamplator acum vre-un an sau doi pe HBO, insa niciodata cap-coada.
Minunatul film se numeste "Made of Honor" , e lansat prin 2008 si are in rolurile principale pe Patrick Dempsey (pe care sunt sigura ca-l stiti din Grey's Anatomy) si Michelle Monaghan (Kiss Kiss Bang Bang, Due date etc.).
De data aceasta, frumuselul Patrick Dempsey nu mai joaca rolul doctorului care cucereste tot spitalul prin frumusetea si prin imaginea de baiat bun, ci este un tip bogat din New York extrem de superficial, care nu a cunoscut niciodata dragostea si nici macar nu poate spune cuvintele "Te iubesc". Tom (caci asa il cheama), isi traieste frumoasa viata pe strazile New York-ului, avand aventuri cu necunoscute si petrecand duminicile cu cea mai buna prietena a lui, Hannah. Dar in momentul in care Hannah pleaca cu serviciul in Scotia pentru 6 saptamani, Tom realizeaza ca de fapt, s-ar putea sa aiba niste sentimente pentru Hannah, de care nici macar nu banuia si isi promite ca atunci cand Hannah se va intoarce in America, sa-i spuna ce simte pentru ea. Din pacate pentru el insa, Hannah se intoarce impreuna cu un barbat, care a mai si cerut-o in casatorie.
De aici deviaza intreaga poveste, intr-o comedie romantica de proportii mari, cu momente foarte amuzante si cu situatii jenante, mai ales ca Hannah il roaga pe Tom sa fie domnisoara ei de onoare. Ce se intampla mai departe? Ca de obicei, trebuie sa vedeti filmul.
Mie personal mi-a placut, atat doar ca am vazut si alte filme cu acelasi deznodamant. Ii cam lipseste originalitatea, insa numai in anumite privinte. Patrick Dempsey e un actor foarte talentat (ceea ce stiam), insa nu stiam ca poate fi atat de amuzant. Isi interpreteaza rolul cu succes si chiar ma intreb de ce un asemenea film nu a avut ceva mai mult succes. Si din nou ma gandesc la puncte slabe. Hmmm...desi nu imi vine sa spun asta, cred doar ca celalalt actor din Anatomia lui Grey, Kevin McKidd, putea sa se chinuie un pic mai tare sa interpreteze rolul lui Colin, logodnicul lui Hannah. Mie personal imi place foarte mult de el, insa cu tristete spun ca nu prea am fost impresionata. In rest, filmul e perfect. Daca aveti o dup-amiaza libera si soarele straluceste, va sugerez sa urmariti aceasta comedie romantica foarte draguta. Succes!