luni, 7 septembrie 2009

Ce e cu relatiile astea???

O noua postare cu ajutorul lui Albert...thanks man! ;)
Deci...o chestie pe care vreau sa o subliniez de destul de mult timp da nu prea am stiut cum pentru ca trebuia sa ma mai documentez si mai ales sa-mi aleg cuvintele cu grija sa nu jignesc pe cineva.
Uitati cum vine: Treaba e ca eu nu inteleg cum vine cu relatiile astea amoroase care s-au schimbat radical de pe vremea lu Ceausescu cand regulile erau mai stricte. In primul rand de ce toata lumea inseala? Ma frate, fata/baiat, nu conteaza, daca ti-a placut de persoana respectiva si stai cu ea, de ce te chinui sa o si inseli? De amorul experientei? Poate daca esti destul de cuminte ajunge uneori o relatie pentru experienta...ma rog, ideea pe care vreau sa o scot nu e ca toata lumea ar trebui (de fapt, nimeni) sa aiba o singura relatie in viata, ci mai multe, logic. Dar nu poti sa inseli persoana la care tii pentru ca placi pe altcineva? Doar da-i verde si apoi fa ce vrei...sau o tii pe post de BFF? Pentru ca un BFF poti sa-l gasesti si daca nu esti impreuna cu el/ea. Pur si simplu nu pricep. Nu ca la inceputul secolului 20 cand mama gasea pe unu cu zestre si te obliga sa te casatoresti cu el, nici in varianta cu casatoritu de la prima intalnire nu o cred... Da parca totusi ,lumea prea si-a luat-o in cap. Si mai gasesti la tot pasul si persoanele alea cu fitzeee care te joaca pe degete ca sa te umileasca si poi zice faimosul "da, vreau sa fiu cu tine". Si wazzup cu "Te iubesc" de la prima intalnire cand nu ai mai vazut persoana respectiva decat atunci si inainte la discoteca cand erai beat/a?
De cand relatiile nu se mai bazeaza pe prietenie dinainte...macar asa cat de cat si pe principiul de a nu insela si pe comunicare si gusturi asemanatoare?
Acu relatiile se bazaeaza pe cat de bun/a e persoana cu care vrei sa stai.
Si mai sunt relatiile alea tari de tot de dureaza o saptamana? Eeee naiba! Sigur ca le stiti! Trebuie sa fi auzit macar odata!
Mai sunt si relatiile perfecte care se termina dupa o groaza devreme din motive greu de definit...dar la aia nu ma bag...nu are rost...
Un sfat prietenesc asa: mai ganditi-va cand spuneti "da" pentru ca daca nu stiti sa prtuiti ce aveti, se duce totul de rapa si nu are rost sa insitati! Chiar nu are... Ideea e ca poate nu am dreptate, poate nu am deloc...dar am mai vazut astfel de lucruri... poate mi se pare ciudat din cauza ca eu nu am patit nimic din ce ma deranjeaza acolo...sau cel putin din cate stiu eu ;)
X.O.X.O