vineri, 26 februarie 2010

Carpe Diem!

...Nu, nu ma dau mare ca stiu latina. Chiar nu stiu.
Cum multi dintre voi probabil ati aflat, "Carpe Diem" provine din latina si inseamna "Traieste Clipa". Cam acesta este si sfatul meu, o luna mai tarziu dupa ce nu am mai scris nimic in lipsa de idei.
Noi, pustii si pustoaicele din ziua de azi, avem o viata aproximativ lipsita de greutati, nu trebuie sa dam la sapa toata ziua si sa muncim pe camp in timp ce ne degera degetele. Nu. Trebuie sa stam 6-7 ore pe zi la scoala, apoi acasa la caldurica. Si avem tupeul sa ne plangem ca trece viata pe langa noi. Haideti sa va spun o noutate: E vina noastra daca trece viata pe langa noi. Pentru ca nu avem altceva de facut decat sa ne traim viata. Sa radem, sa ne plimbam, sa cantam, sa mergem le concerte si in principiu sa facem cam tot ceea ce ne trece prin cap.
Stam sa ne gandim ce-o sa facem maine, daca o sa ne asculte la mate sau nu, daca ne-am scris la engleza sau stam sa copiem in pauze. Daca ne paraseste iubitul/iubita, sau daca a fost bine ca am chiulit de la a3a ora.Fleacuri. Viata e facuta ca sa dai din cap pana ametesti si sa ajungi acasa atat de obosit incat sa nu fi in stare sa te urci in pat, ci sa cazi direct pe covor.
Asa ca haideti sa nu ne mai plangem degeaba si sa le aratam noi celor care au pierdut timpul si au lasat viata sa treaca pe langa ei cum merg lucrurile. Pentru ca apoi facem 25-30 de ani, o sa avem copii, o sa fim "gospodine" si-o sa stam toata ziua inchisi in casa. Apoi o sa ne uitam pe geam intr-o zi insorita cum un grup de adolescenti se duc la un suc impreuna si-o sa ne gandim ca noi, la vremea noastra, in loc sa facem acelasi lucru scriam temele pentru a doua zi. Haideti macar pentru o zi sa nu ne mai gandim ce-ar fi mai bine pentru noi sa facem, ci pur si simplu SA FACEM CEEA CE STIM MAI BINE.
SA NE DISTRAM!!! LET IT BE ROCK!