sâmbătă, 5 septembrie 2009

O dragoste ciudata:Cum iubesc oamenii animalele

Pe voi nu va socheaza uneori ce dragoste incredibila au unele persoane pentru animalele lor?
Ideea e ca eu am un catel pe care il iubesc foarte tare la tara si cand era mic, obisnuiam sa il invelesc seara cand mergeam la culcare, sa ii dau sa manance din mana si sa-i aprind chibrite cand aveam eu impresia ca ii e frig. Stiu, suna amuzant, copilaresc si prostesc mai ales dar ador animalele. Poate aveti impresia ca aceste detalii cu privire la catelul meu sunt neimportante si ca m-am apucat sa va povestesc viata mea.
Dar nu. Am scris asta ca sa vedeti ca felul in care imi iubesc eu cainele e...chiar o dovada de maturitate comparativ cu alte persoane. O femeie nu stiu exact din ce tara a murit la 87 de ani lasand intreaga ei avere care nu era deloc mica unui caine. Pai ma femeie, ce crezi tu ca poate face un caine cu ditamai averea! Putea sa lase macar cuiva foarte apropiat si in care avea incredere intreaga suma cu conditia sa pastreze cainele pana la moartea acestuia daca il iubea asa tare. Dar sa lase averea cainelui? Cand o sa moara el cui o sa-i revina? Cateilor?
O alta varianta pe care am auzit-o este ca in America, Anglia si mai nou in Rusia porcii ( stiti voi, animalele alea pe care noi le tinem in cocini, le hranim cu mancare din gradina si le dam drumul sa zburde din cand in cand) sunt folositi pe post de animale de companie. Cica primii oameni care au incercat asta au fost George Clooney si Arnold Shwarzennegger care sustin ca acestia nu rod incaltamintea precum caini si nu distrug tapiseria ca pisicile. Asta e o noutate!
Mai exista o varianta mai simplisima dar foaaaarte amuzanta in care Paris Hilton a numit catelul ei Jimi Hendrix. Aici nu sunt sigura, e din dragoste pentru caine ca a vrut sa-l faca faimos sau din cauza ca l-a iubit pe Jimi Hendrix?
Oricum, astea sunt niste ciudatenii. Dar nimic nu o intrece pe prima! :))

Daca nu ma credeti, verificati urmatoarele surse:
http://www.bravonet.ro/top-10-dorinte-bizare-in-testament/2009/08/10/

http://www.animalutze.com/albume/porci-vietnamezi-ca-animale-de-companie.php

Sper ca v-a placut postul...X.O.X.O