marți, 15 decembrie 2009

Make it rain, I'm makin' it snow






Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiingeeeeeeeeeeeee!!! Si a inceput vacanta cu ocazia asta! Nu e vacanta de vara, dar e vacanta de iarna, iar eu, desi nascuta la sfarsitul verii, consider iarna cea mai frumoasa perioada. E perioada cand ninge, nu mai ploua, e frumos afara, frig, dar frumos si oricand ne putem incalzi batandu-ne cu zapada. E perioada cadourilor de la Mos Craciun, e perioada cand ne petrecem zilele in familie, cu prietenii, cu cei dragi si cantam colinde, facem bradul si il privim de parca ne e cel mai drag lucru si facem tot felul de mancaruri si prajituri si in principiu ne simtim bine.
M-am trezit si eu frumos azi de dimineata si m-am uitat din pat catre fereastra si am zis: "moama alta zi de nimic.Ploua, e frig, ca naiba!". Si ma ridic eu din pat, enervata pe chestia asta si ma uit pe geam si vad ca a nins toata noaptea, ca zapada e relativ maricica si ca totul e alb. Si mi-am inceput ziua bine.
Abia astept sa vina perioada colindelor, sa vad daca am si eu cu cine sa ma duc si anul asta, abia astept sa vad ce-mi aduce mosul si mai ales, abia astept sa fac bradul, care mi-e cel mai drag lucru.
Perioada asta inghetam de frig bine de tot, facem si gripa porcina, mai sti? Dar e frumos! Si oricine zice altceva nu are spiritul Craciunului!
Adevarul e ca nu prea gasesc ce sa scriu, adica gasesc dar nu pot exprima in cuvinte. Ideea e ca abia astept seara de Craciun. Si vreau ca vacanta asta sa fiu alaturi de prietenii si familia mea!
Merry Christmas, Happy Mos Craciun, Vacanta Placuta la toata lumea!
X.O.X.O ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU(la plural)