sâmbătă, 29 august 2009

He will live in our hearts forever

           Nu am fost o mare fana a lu Michael Jackson cat timp a fost in viata. Poate suna ingrozitor pentru marii lui fani, dar adevarul e ca nu cred ca am fost fana li deloc cat timp a fost in viata. Este vina mea in totalitate,stiu asta, dar ideea e ca in 1993-1994 au inceput atacurile la adresa lui, tot cam pe atunci a fost acuzat de atatea lucruri si in ultimii ani a fost ridiculizat in mod crud de catre diferiti aritsti si in diferite emisiuni. Deci, imi pare sincer rau si imi cer scuze fata de fanii lui, dar nu i-am fost fana.
            Insa dupa moartea sa, cand au inceput sa se dea toat melodiile pe toate posturile de televiziune si toate concertele sale, am inceput si eu sa-l cunosc pe Michael Jackson cel din spatele tuturor acuzatiilor si tuturor glumelor. Am inceput sa vad ce fel de om era, cu ce suflet pur si fermecator, cat de multa atentie dadea faptului ca lumea se distruge sub ochii nostri si noi ajutam la asta, cat de mult a incercat sa "Heal the world" si cat s-a straduit sa faca copiii din intreaga lume fericiti cat de mult a fost pedepsit pentru un asemenea act de caritate. Am mai vazut cat de iubit a fost de fani si de toata lumea, cat de faimoase au fost melodiile lui si cat de mult l-au chinuit paparazzi cu intrebari personale ca operatiile facute si copilaria extrem de trista, lucruri care nu erau treaba lor si nici a nimanui altcuiva. Au renuntat sa-l vada pe Michael de pe scena si s-au bagat in viata lui personala incercand sa-l distruga pentru publicitate si bani. Si totusi, fanii i-au fost alaturi. Ii felicit pentru asta.
            Am mai vazut de asemenea si faptul ca a incercat toata viata sa isi traiasca copilaria, am observat ca el intodeauna a ramas un copil in sufletul sau si ca toata lumea a incercat sa ia asta in nume de rau.
            Michael a fost si un tata foarte bun, acest lucru s-a observat si la inmormantarea sa cand fetita lui a plans cu lacrimi care s-au transferat si in ochii nostri.
            Asa ca, astazi cand ar fi implinit 51 de ani, sa fim alaturi de el, pentru ca un inger vede ce se intampla pe pamant.
            Happy Birthday, Michael and R.I.P!!!


Fiti atenti ce era acolo!

4 comentarii:

  1. deci in privintza lui M.J. nu am nik k el..ji niki n-o s am...dumnezeu sa-l odihneaska in pace...da ji aprob ca toti oamenii invidiosi au dorit sa-l doboare.Nu au reusit de pe scena,in lumea de star asa ca s-au bagat in viata personala.Stiu k a iubit copii si mai ales copii lui.Eu una nu pot spune ca am fost super fana lui,dar sincer la varsta de 6 ani auzisem de el,de prestatia lui ca star,o mare vedeta, si chiar ii ascultam unele melodii la tv.desi am o caseta de-a lui care imi place foarte mult.deci in concluzie este foarte frumos ce ai scris.imi pare rau ca nu mai este printre noi:((o sa ramane mereu ceva pentru noi.pacat ca uni invidiosi au vrut sa-i faca atata rau..orikum au reusit

    RăspundețiȘtergere
  2. da..nu comentez nimic de mj foarte tare bravo lui, exista inca ceva...eu nu pot sa zic ca l-am iubit, multi am auzit zicand asta, si o zic ca si cand ar fi....cea mai apropiata persoana :| /:) doh , oameni buni nu sunteti normali =))))) (in special fanii dusi cu pluta)

    RăspundețiȘtergere
  3. acelasi lucru mii s-a intamplat si mie, nu eram fan, dar acum am facut rost de toate melodiile lui, poze, si le ascult mereu, imi plac la nebunie! si imi pare rau k nu mai e printre noi :(

    RăspundețiȘtergere
  4. sh eu deabia dupa ce a murit am incput sa'i ascult mel :)) mama a crezut ca am innebunit =))) :) inainte nu'l auzisem niciodata cantand:( nushtyam ce voce are, am fst f surprinsa sa vad cat de frumos canta sh ce voce superba are:X
    M.J. a avut o multime de fani inainte sa moara:P, iar odata cu moartea lui a mai castygat o alta multime de fani[;x]

    RăspundețiȘtergere