sâmbătă, 5 septembrie 2009

O dragoste ciudata:Cum iubesc oamenii animalele

Pe voi nu va socheaza uneori ce dragoste incredibila au unele persoane pentru animalele lor?
Ideea e ca eu am un catel pe care il iubesc foarte tare la tara si cand era mic, obisnuiam sa il invelesc seara cand mergeam la culcare, sa ii dau sa manance din mana si sa-i aprind chibrite cand aveam eu impresia ca ii e frig. Stiu, suna amuzant, copilaresc si prostesc mai ales dar ador animalele. Poate aveti impresia ca aceste detalii cu privire la catelul meu sunt neimportante si ca m-am apucat sa va povestesc viata mea.
Dar nu. Am scris asta ca sa vedeti ca felul in care imi iubesc eu cainele e...chiar o dovada de maturitate comparativ cu alte persoane. O femeie nu stiu exact din ce tara a murit la 87 de ani lasand intreaga ei avere care nu era deloc mica unui caine. Pai ma femeie, ce crezi tu ca poate face un caine cu ditamai averea! Putea sa lase macar cuiva foarte apropiat si in care avea incredere intreaga suma cu conditia sa pastreze cainele pana la moartea acestuia daca il iubea asa tare. Dar sa lase averea cainelui? Cand o sa moara el cui o sa-i revina? Cateilor?
O alta varianta pe care am auzit-o este ca in America, Anglia si mai nou in Rusia porcii ( stiti voi, animalele alea pe care noi le tinem in cocini, le hranim cu mancare din gradina si le dam drumul sa zburde din cand in cand) sunt folositi pe post de animale de companie. Cica primii oameni care au incercat asta au fost George Clooney si Arnold Shwarzennegger care sustin ca acestia nu rod incaltamintea precum caini si nu distrug tapiseria ca pisicile. Asta e o noutate!
Mai exista o varianta mai simplisima dar foaaaarte amuzanta in care Paris Hilton a numit catelul ei Jimi Hendrix. Aici nu sunt sigura, e din dragoste pentru caine ca a vrut sa-l faca faimos sau din cauza ca l-a iubit pe Jimi Hendrix?
Oricum, astea sunt niste ciudatenii. Dar nimic nu o intrece pe prima! :))

Daca nu ma credeti, verificati urmatoarele surse:
http://www.bravonet.ro/top-10-dorinte-bizare-in-testament/2009/08/10/

http://www.animalutze.com/albume/porci-vietnamezi-ca-animale-de-companie.php

Sper ca v-a placut postul...X.O.X.O

5 comentarii:

  1. mda aia cu averea lasata unui caine e aiurea, macar sa fi lasat...averea unei persoane cu conditia ca acel caine sa fie tratat cum se cuvine sau ceva....o clauza deasta in rest..porc pe post de animal de companie =))))))))) PREA PENAL...acu dau fuga la ztara sa iau porcii lu tatae sa ii aduc la mine in camera :X:X =)))) :-J

    RăspundețiȘtergere
  2. ma e ciudat
    qm sami bag io un porc in apartament????
    si nu erai nevoita sa vezi atatea cifre
    ci mai multe

    RăspundețiȘtergere
  3. da =)) chiar ar fi aiurea sa lasi toata averea cainelui [...sau animalului preferat]:>...orkm cei care fac gesturi din astea sau iubesc in diferite feluri animalele, uneori ciudate ...dau dovada de simplitate si sensibilitate.... eu nu prea suport prea multe animale pe langa mn X-(... dar nici nu le urasc:D, sa le privesc ar fi de ajuns [;x]...

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca vrei sa stii porcii de apartament sunt din aia care raman mici.
    Si daca vrei sa stii unii oameni au cocos de apartament.
    Si daca vrei sa stii nu ai de ce sa iti faci griji, o sa ajungi si tu sa iti lasi averea unui caine, dar inca nu constientizezi.
    Si daca vrei sa stii nici eu nu te iubesc.
    Si daca inca mai vrei sa mai stii scrii frumos. Ma friend. Daca vrei sa stii.

    RăspundețiȘtergere