vineri, 2 aprilie 2010

Hobby

Avand in vedere ca am vreo 16 inca, sunt copil, mai exact un copil care nu are un destin clar inaintea lui, care nu s-a hotarat ca va face cu viata lui si incearca sa vada ce i se potriveste mai bine. In ceea ce ma priveste pe mine, am descoperit ca la scris si la ascultat oamenii sunt cea mai buna. Asta cam inseamna ca viitorul meu e scris ori in jurnalism, ori in psihologie. Cu toate astea, eu tot nu sunt hotarata. De aceea imi gasesc diferite hooby-uri. Mai nou imi place fotografia. Intodeauna am avut o simpatie pentru fotografie, doar ca niciodata nu am stiut cum sa o dezvolt. Un alt hobby sunt filmuletele...Cele mai scurte, facute majoritatea din pozele mele, o sa le postez pe-aici, pe Vimeo. Restul, pe Youtube. Am nevoie de parerile voastre ca sa stiu daca ma las sau nu, asa ca, shoot. :))
Ne vedem!
P.S.:Filmuletele de mai jos le-am facut din lipsa de ocupatie si din cauza ca aveam niste poze iesite destul de dragut din experimente cu cerneala in apa si, pasiunea mea cea mai mare, CARTILE. Mai jos puteti vedea o particica din colectia mea de carti. Am multe



It's poison... from Jessica Sylver on Vimeo.



Milions of stories from Jessica Sylver on Vimeo.

7 comentarii:

  1. Tyn.a! mie personal mi se pare ca ai talent , si din cate stiu eu si rabdare destula ca sa stai sa tot editezi la un filmulet pana iese cum vrei tu.
    Foarte tari fotografiile, iar titlurile mi se par originale si inspirate.Felicitarile mele sincere TYn.A!

    P.S. : Ai cel mai tare blog din cate am vazut!!! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce sa zica si blonda :)) alta treaba n-are =))) :))

    Frumos filmuletul acela cu apa etc... chiar mi-a placut f mult....


    Paste fericit tyn.a sa ne auzim asa de sanatosi si mai fericiti, si la anu..:*

    RăspundețiȘtergere
  3. super tare....nush.ce sa zic...am ajuns la concluzia ca te vad zilnic dar nu te cunosc ...si esti chiar o persoana cu calitati ..aceste filmulete si ceea ce scrii te caracterizeaza si te descriu(pt cei care nu te cunosc..adica eu)...bv:*:*:

    RăspundețiȘtergere
  4. Talentul nu ţi-a lipsit niciodată ... ideile nu se mai opresc să îţi vină ... Ştiu că răbdarea nu e punctul tău forte, dar dacă continui tot aşa sunt sigur că o să obţii filmuleţe mult mai lungi şi mai reuşite decât acestea ... Keep doing what you're doing ! ...

    RăspundețiȘtergere
  5. Vad ca te-ai tinut de promisune MnT. Apreciez ;) :))

    RăspundețiȘtergere
  6. mai sincera sa fiu tu te-ai descurca la tot ce are legatura cu "zaa books" pshilogie , logica contz ce crz ca iti plk cel mai mult si nu numai atat sa iti aduk si profit ca degeaba , ca nu in ziua de azi nu mananci placere :))
    nici eu nu sunt prea hotarata si mai sunt doi ani :-S ....so :|:|:| vom tray si vom vedea ;;) ...

    have fun tyan =))) [ styy tu ] :X

    RăspundețiȘtergere
  7. Hobby-urile pe care le ai sunt foarte interesante.Acestea iti dezolva imaginatia si latura creativa care tie nu iti lipsesc ba chiar le stapanesti foarte bine.

    Aprecierile mele !

    RăspundețiȘtergere