vineri, 26 februarie 2010

Carpe Diem!

...Nu, nu ma dau mare ca stiu latina. Chiar nu stiu.
Cum multi dintre voi probabil ati aflat, "Carpe Diem" provine din latina si inseamna "Traieste Clipa". Cam acesta este si sfatul meu, o luna mai tarziu dupa ce nu am mai scris nimic in lipsa de idei.
Noi, pustii si pustoaicele din ziua de azi, avem o viata aproximativ lipsita de greutati, nu trebuie sa dam la sapa toata ziua si sa muncim pe camp in timp ce ne degera degetele. Nu. Trebuie sa stam 6-7 ore pe zi la scoala, apoi acasa la caldurica. Si avem tupeul sa ne plangem ca trece viata pe langa noi. Haideti sa va spun o noutate: E vina noastra daca trece viata pe langa noi. Pentru ca nu avem altceva de facut decat sa ne traim viata. Sa radem, sa ne plimbam, sa cantam, sa mergem le concerte si in principiu sa facem cam tot ceea ce ne trece prin cap.
Stam sa ne gandim ce-o sa facem maine, daca o sa ne asculte la mate sau nu, daca ne-am scris la engleza sau stam sa copiem in pauze. Daca ne paraseste iubitul/iubita, sau daca a fost bine ca am chiulit de la a3a ora.Fleacuri. Viata e facuta ca sa dai din cap pana ametesti si sa ajungi acasa atat de obosit incat sa nu fi in stare sa te urci in pat, ci sa cazi direct pe covor.
Asa ca haideti sa nu ne mai plangem degeaba si sa le aratam noi celor care au pierdut timpul si au lasat viata sa treaca pe langa ei cum merg lucrurile. Pentru ca apoi facem 25-30 de ani, o sa avem copii, o sa fim "gospodine" si-o sa stam toata ziua inchisi in casa. Apoi o sa ne uitam pe geam intr-o zi insorita cum un grup de adolescenti se duc la un suc impreuna si-o sa ne gandim ca noi, la vremea noastra, in loc sa facem acelasi lucru scriam temele pentru a doua zi. Haideti macar pentru o zi sa nu ne mai gandim ce-ar fi mai bine pentru noi sa facem, ci pur si simplu SA FACEM CEEA CE STIM MAI BINE.
SA NE DISTRAM!!! LET IT BE ROCK!

7 comentarii:

  1. baiatu` din facultate26 februarie 2010 la 10:04

    hai sa ne distram
    desi trebuie sa ne mai gandim is la ziua de maine
    ca nu se stie niciodata

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci intai, ma exprim neortodox ca tre sa ma descarcc, bagamias pl in el de blog.

    asa incepem:

    Deci, depinde de fiecare cum priveste situatia, si fiecare cu modul lui de abordare a situatiei, viata nu se bazeazxa doar pe "traieste clipa" sunt multe alte lucruri car ein secolul asta conteaza mai mult ca fericirea noastra d copii, trebuie sa ne cgandim si al viitor.

    Eu unul daca as fi nevoit sa stau in casa sa invat pentru viitor, stiind ca daca nu invat raman pe strazi as face-o si as invata calumea, dar nu sunt genu fiindca eu invat din clasa sunt atent, deci le prind fara sa stau acasa sa invat sti f bine asta.

    In acelas timp trebuie sa si profitam de ocazii cand le avem, se prea poate ca ele sa nu apara de 2 ori in viata, roata se invarte dar odata si odata tot se opreste din invartit, trebuie sa ne gandim si la ziua de maine vba colegului de banca, trebuie sa ne gandim ce ne asteapta, nu sa fim 24/24 niste visatori, cu capu in nori, niste petrecareti sa uitam de familie, de scoala, de colegi...etc.



    C.I.A. - zbor la joasa altitudine

    ....Nu mai vad nimic,demult ma invaluie ceata
    Aud prea des aceeasi gluma proasta,traieste-ti viata!
    Mai bine nu, sunt usor,am sufletul gol
    Ma las purtat,plutesc in alcool....


    Vorba aia...Aud prea des aceeasi gluma proasta,traieste-ti viata! Sunt de aceeasi parere, sunt niste chestii care nu le putem dezbate in comm asta....dar daca vrei vorbim pe mess sti ca imi place sa dezbatem pe diverse teme :>

    RăspundețiȘtergere
  4. "Traieste clipa", doua cuvinte care te fac sa te gandesti la trecut, la prezent si la viitor adik la ceea ce esti tu. Mentalitatea adolescentina devine din ce in ce mai desertica,in scoala nu se mai studiaza cum se studia acum 20 de ani...ceea ce ne favorizeaza din punct de vedere al timpului, nu si al gradului de cultura care scade vizibil de la zi la zi...in fine sa nu divagam. Prin a trai clipa trebuie sa intelegem ca trebuie sa profitam de ocazie la momentul oportun.2 trebuie sa fi inteligent si sa sti sa te si distrezi, sa si invetzi la timp. bye!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dak nu ai zile in care sa cazi pe covor in loc de pat,insmn ca nu styy ce e aia distractye...

    vb ta alexXa :X traieste clipa doar odata in viatza ai 16-19 ani :X:X:X

    profita din plin :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt complet de acord cu toata lumea care mi-a lasat o paarere aici.
    Ceea ce vroiam eu sa zic, dar cred ca nu am stiut sa ma exprim ocrect, este exact acest lucru si anume ca trebuie sa stim sa imbinam utilul cu placutul. Nu sa ramanem prosti bata si sa stim toate concertele care au fost in Pitesti sau orice alt oras.
    Dar vreau sa zic ca sunt anumite persoane in orice colt de lume care nu fac DECAT sa se gandeasca la ziua de maine si asta inseamna ca trece viata pe langa ei.
    Din pacate, am omis aceste lucruri cand am scris. M-am lasat dusa de val. :D

    RăspundețiȘtergere